Velkommen til Topdanmark

Som medarbejder i Topdanmark får du en sjovere arbejdsdag, et sundere arbejdsliv og en modigere arbejdsplads. Vi er hele Danmarks forsikrings- og pensionsselskab og et fællesskab, hvor du også kan være dig selv. Vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark.

Vi er mere dig!

Din første tid i Topdanmark

På dine første arbejdsdage vil din nye chef og kollegaer sørge for, at du får hilst på din nye afdeling og andre nye samarbejdspartnere i Topdanmark og i det hele taget sikre, at du falder til i de nye omgivelser.  

I løbet af din første tid i Topdanmark får du også en samlet introduktion til koncernen Topdanmark sammen med andre nystartede kollegaer. 

Kursets formål er at give dig en fælles introduktion til og orientering om Topdanmark, så du efter kurset er blevet positivt bekræftet i at have valgt det helt rigtige selskab som din nye og fremtidige arbejdsplads.
Vi er her for at hjælpe

skater dreng med cykelhjelm og briller som er gået i stykker

Topdanmark lever af at hjælpe mennesker og virksomheder – før, under og efter en skade – og i livets efterår. Det afspejler vores historik og vores DNA, og det vil vi også gerne stå på mål for eksternt. Derfor lover vi danskerne i en landsdækkende reklamekampagne, at ”Vi er her for at hjælpe”. Det er Topdanmarks såkaldte ”Topløfte” og en særlig identitet, som al kommunikation og vores handlinger skal afspejle.

 
skater dreng med cykelhjelm og briller som er gået i stykker

Topdanmark er Mere dig!

Bliv klogere på Topdanmarks medarbejderaspiration: ”Sjovere, sundere, modigere – mere dig!” Den afspejler, hvem vi er og alt det, vi stræber efter. Medarbejderaspirationen er fundamentet for, at vi kan og vil være her for at hjælpe. Se medarbejderaspirationen beskrevet her – og husk lyden.
Vi bakker op om Knæk Cancer

Topdanmark har syv år i træk bakket op om Knæk Cancer med en hel uges medarbejderaktiviteter, heriblandt spinning, løb, sang, dans, yoga og lotteri. Alle aktiviteter har til formål at bidrage til kampen mod kræft.

Knæk Cancer-ugen blev i 2020 afholdt i en mere corona-venlig udgave og resulterede i 339.874 kr. til det gode formål.

Se filmen om årets Knæk Cancer-uge her.
CSR i Topdanmark

For Topdanmark betyder CSR en tæt kobling af forretning og bæredygtighed. Vi arbejder hver dag for at skabe økonomisk og social tryghed for vores kunder, medarbejdere og i samfundet – og vi ønsker at bidrage med løsninger til klimaudfordringerne.

Topdanmark har i 2020 opnået en række gode resultater netop inden for klima, miljø, sundhed og trivsel. Vi har fx reduceret vores CO2-udledning med 15 %, som er et skridt på vej til vores mål om at blive CO2-neutrale i 2030.

Vi har også øget fokus på ESG i investeringer. Vi integrerer principperne under FN Global Compact og fem verdensmål i vores arbejde med bæredygtighed. Vores ambition er at integrere det fuldt ud i vores forretning – og vi er godt på vej.

Læs et uddrag af vores CSR-rapport her:

CSR-rapport 2020, uddrag - PDF

Læs hele CSR-rapporten her: 

CSR-rapport 2020 - PDF
Tag en rundtur i koncernen

Gå på opdagelse i film og tekster om Topdanmark, og bliv klogere på, hvordan vi kommunikerer til vores kunder, til vores investorer og til pressen.  

  • Topdanmark.dk: Kundeinformation om forsikringer, prisberegnere, skadeanmeldelser og kontaktinformation  

  • Topdanmark.com: Koncerninformation om vores historie, investorforhold og karriereveje 

Topdanmark er naturligvis også til stede på de sociale medier. Du kan bl.a. finde os på: 
Kontakt

HR
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os om dine job- og karrieremuligheder i Topdanmark.
telefon 44 74 30 60