Topdanmark kåret til bedste skade- forsikringsselskab for fjerde år i træk

FinansWatch har for fjerde år i træk kåret Topdanmark som årets bedste skadeforsikringsselskab i kategorien aktionærejet forsikringsselskab.

FinansWatch har for fjerde år i træk kåret Topdanmark som årets bedste skadeforsikringsselskab i kategorien aktionærejet forsikringsselskab.

CEO efter fjerde pris til Topdanmark: Alle medarbejdere skal forstå forretningen

FinansWatch har netop offentliggjort ”Årets Finansvirksomhed”-priserne inden for skadeforsikring.

Topdanmark er for fjerde år i træk kåret til årets bedste aktionærejede skadeforsikringsselskab.

Kåringen bliver gennemført i samarbejde med revisionsselskabet EY på baggrund af selskabernes egenkapitalforrentning, vækst i indtægter og combined ratio.

”Alle medarbejdere har igen ydet en utrolig indsats for at hjælpe vores kunder bedst muligt. Prisen er en solid anerkendelse af det store arbejde, som alle medarbejdere og ledere hver dag leverer"
Peter Hermann Adm. direktør i Topdanmark

 

Adm. direktør Peter Hermann er meget glad for, at Topdanmark igen i år kan kalde sig Danmarks bedste og tilføjer: "Det er nu afgørende, at vi ikke hviler på laurbæerne, men fortsætter arbejdet med at udvikle og digitalt transformere Topdanmark med fokus på at opbygge langvarige kunderelationer”.

Læs mere om Topdanmarks strategi her.
Digital uddeling af prisen

Traditionelt har FinansWatch’ uddeling af priser til ”Årets Finansvirksomhed” foregået ved et stort arrangement for hele finansbranchen. På grund af coronapandemien har kåringen set noget anderledes ud i år. Prisuddelingsarrangementet er blevet aflyst, og priserne er blevet uddelt digitalt.

Her er de prisvindende forsikringsselskaber til Årets Finansvirksomhed
Tag dit næste move i Topdanmark

Kontakt

HR
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os om dine job- og karrieremuligheder i Topdanmark.
telefon 44 74 30 60